FMM de baba

27 April 2022

Bossilor, mă știți ce bulan am pă avioane, n-am zis nimic până acum că deh, sărbători sfinte etc, da' nu mai rezist. Trebuie să vă povestesc!
Am fost zilele trecute până la Oradea. A fost all star game-ul, au inaugurat orădenii sala polivalenta și am fost și eu prezent cu  #spitalepublicedinbaniprivati. Până aici toate bune și frumoase.
Am zburat de la București cu Taromu', un ATR mic și pricajit, cum ne e obiceiul noua românilor pe cursele imterne. Pe cursă cu mine o grămadă de basketballisti. Si profesioniști și amatori și entuziaști. Toți au futut capete după capete în tavanul micuței aeronave și eu ma amuzam teribil. Așa va trebuie Mariile Voastre dacă sunteți bine alcătuiți. Pe mine m-a făcut mama de n-am dat cu capul în nimic, niciodată, cred ca și călare intram în acel avion fără probleme.
Bai și cum mă distram eu așa de pe locul meu cu giganții care dracuiau la fiecare cap dat în plafon, cred ca Dumnezeu a intervenit când mi-a trimis lângă mine o doamnă care s-a dovedit a fi o babă. Pâi da, că pentru mine nu orice doamnă în vârstă e o babă. Primul semn însă că doamna era o babă a fost aspectul: podoaba capilara destul de redusă era vopsită în vișiniul acela odios, vișina aia putreda pe care am remarcat-o la toate babele copilăriei mele. Elena Merișoreanu style! O geaca alba, o gentuța verde pe care scria Celine și cineva o mințise că o copiase la Istanbul după original dar de fapt era made in China all day long.
Se așează doamna lângă mine (încă ma ambiționam s-o vad doamnă) și nu decolam bine că dă prima bășină de am zis că leșin. Efectiv m-a luat cu transpirații pe la tâmple și simțeam ca mă supra ventilez. FMM de babă, încă speram așa că n-o fi de la ea și ca poate fi de la domnii din față dau din spate. Dau să mă culc și ma trezește o nouă rafala, de data asta cu trombon cu tot și căldură de mi s-a încins pulpa dreaptă. FMM de babă, am vomitat puțin în gură și am încercat sa mă calmez. Credeți însă că era cu putință? A venit bossilor VALU' 3! Valul trei de regretam valul de covid ca să am masca FFP2 pe mufă. Fix pe aterizare mi-a dat-o. FMM de babă că se și dăduse asa un pic pe o parte probabil să le dea mai lejer! Băi, mă întreb și acum ce dracu mâncase, oameni buni!! Băi fraților eram totuși în săptămâna Mare, cum să bagi animale moarte în tine care acum fermentau?!? M-am gândit că o fi fost și ceva fasole dar sigur era și un purceluș în putrefacție acolo.
Cum am ajuns la Oradea mi-am incendiat blugii și hanoracul (noroc ca nu-mi iau scumpe), m-am băgat în duș și am plâns... FMM de babă!!