Oțelul Galați - Roata se întoarce

31 May 2022

Oțelul Galați - Roata se întoarce

Acum 11 ani Oțelul Galați înregistra cea mai mare performanta a ei: Supercupa României. Atunci cineva lansa o melodie ce avea să devină celebră în pofida versurilor naive, "cea mai tare din Carpați este Oțelul Galați".
Suporterii au reacționat pe loc "ce facem dom'le, ne facem din maneaua asta imn?!?", clubul s-a dezis pe loc de această melodie spunând că nu au comandat-o ei și că nu se simt reprezentați în niciun fel de ea. De comandat ce-i drept nu o comandasera. Suporterii altor cluburi îi luau la mișto pe cei de la Oțelul cu "imnul" lor.
După ani în care melodia a făcut furori doar prin cluburi de hipsteri, fiind în continuare renegata de club iată că Delia face un remake: OTZL GLTZ. Melodia face 500k în prima zi și este lansata (vă promit că întâmplător) în dimineața zilei în care Oțelul are meci de baraj pentru promovare în liga a doua cu Foresta, pe care-l și câștigă.
Am un mesaj pentru gălățenii mei și pentru club: roata se întoarce. Așa cum acea persoana a făcut o melodie cândva hulita de voi și acum este cântată de unul dintre cei mai mari artiști ai României, așa se va întoarce și Oțelul în liga întâi. Trebuie doar să vrei, apoi sa crezi și să lupți.
Forza Oțelul!