Iulica

24 October 2022

La naștere mi-a spus Iulius, după împărat, da' ca un făcut toată lumea îmi zice Iulică.
Am crescut fără tată. Mama a avut grijă de mine cum a putut, acum e rândul meu să văd de ea. Vreau să îi iau o casă la lac și un ciobănesc caucazian să îi țină de urât și de pază. Mama mea e vtm!
N-am școală, am compensat mereu prin tupeu. N-am noroc în dragoste, da' am avut mereu noroc la bani. Bine, mi-a și plăcut mereu curvele deci norocul de bani mi-a fost mai de trebuință. Am un metru șaptezeci și sunt grăsuț da' iau wassermanu pe cuțit la oricine îmi vorbește în nas. Când scot briceagu' mă simt de unu optzeci și cinci și fuge lumea de mine ca de covid când era la modă.
Sunt fan Florin Salam și Dani Mocanu da' în secret ascult Laura Stoica și Mădălina Manole. Cred în Dumnezeu și cred că sunt trimisul Lui pă București. Dacă te-am tăiat sau te-am furat sigur ai făcut ceva rău, mai bine te mai duci și tu pe la biserică. Am 64 de tatuaje și m-am jurat la biserică că nu mai fac. Încerc tare și de fumat să mă las, mai țin așa câte o scobitoare ca să mai uit de țigare.
Sper la o fată care să știe sa facă ca lumea cartofi prăjiți și muie și mai sper să rămână Dinamo în B.
Visez să-mi cumpăr un Rolex cu diamante și un Ferrari roșu cu care să mă duc la Brăila unde am auzit că s-a mutat tata. Să crape de oftică că s-a ajuns Iulică! Îl am pe el de m-a născut și-l mai am și pe marele boss de ii spun Tătuțu. Da' tatăl meu adevărat tot Pelicanu e, o să vedeți voi, smrfm!

A, era să uit, diseară mă vedeți la ProTv de la 20.30 și pe Voyo mă vedeți când vrea mușchii voștri! Vă pupă jos fratele Iulică, dați distribuire puternică să știe toată lumea care e treaba la mine pe zonă!