Adevaratul clan va schimba sistemul

06 January 2023

Am creat cel mai onorabil social club din România sau poate îi spunem chiar clan. Clanul FACEM. Suntem deja mulți cei care donam 4 euro pentru #spitalepublicedinbaniprivati și foarte mulți și cu tradiție cei care donam 2 euro pe lună.
A venit momentul să vă spun ce facem cu banii donați de mine, de prietenii mei, de câteva firme și mai ales de voi, clanul FACEM. Evident renovam spitale, am făcut-o la Fundeni de 600k euro în secții renovate, ajungem anul acesta la 1.1 milioane euro doar în acest spital. Piatra Neamț 250k. Constanța 150k. Reșița 210k. Oradea 126k, Tecuci 120k și multe altele cu care nu vreau să vă plictisesc.
Renovările făcute ne vor conferi o voce. O voce destul de puternică și de legitimă încât să schimbe întreg sistemul sanitar din România. În spatele meu sunt cifrele voastre, ale donatorilor. Clanul FACEM, o armată impresionantă.
Dragul meu Clan, o să vin către voi cu o serie de propuneri menite să îmbunătățească fără întârziere sistemul sanitar din România. Le vom prezenta guvernului, orice culoare ar avea el la momentul respectiv. Refuzul îl vom sărbători la Piața Victoriei. Tot CLANUL.