Best of

Povestea Porcului - Dictionar Urban

22 December 2015

N-o să vorbim despre Scrofa Domesticus, animalul rozaliu, omnivor, domesticit acum 9000 de ani alături de câine şi obligat să trăiască pe lângă casa omului, sacrificat după poftă şi mai des de Crăciun...

virgin

22 December 2015

Anul ăsta se-mplinesc 20 de ani de când am facut sex întâia dată. Da, de futut vorbesc, nu de labă sau ceva virtualo-modern. Aveam 15 ani şi făceam turul Europei cu un autocar plin de adolescenţi. Eu şi alţi trei puşti eram cei mai tineri. 15 ani, toţi virgini...

CURVE-N SIRIA

14 March 2016

Anul acesta se-mplinesc 10 ani de când am fost în Siria. La Damasc. Veneam din Iordania, mai exact din frumosul Amman. Eram în zonă împreună cu băiatul cel mare al ambasadorului Iordaniei la Bucureşti ca să încercăm să vindem lemne. Buşteni.

#diebitchdie

01 June 2016

Fetelor, vă place rău Internetul. Facebook, Instagram, Snapchat. Postați întruna şi sunteţi deseori penibile. Câteva sfaturi pentru a reduce penibilitatea: 1 relationship status. Dacă ţii neapărat să ai unul doar "in a relationship" şi "single" sunt acceptate şi NU dacă le schimbi des.

Madalina Ghenea VS. Doua Lozuri

06 June 2016

Joia trecută am plecat spre Cluj. Aveam două premiere în seara aceea la TIFF. Un lungmetraj (Două Lozuri) şi un scurt (tot film, nu vă gândiți la prostii).

Vis. Realitate. Perspectiva.

11 July 2016

Acum ceva timp vorbeam cu Otravă că multă lume spune că "o să facă un viral" şi cât de greșit e asta. (VIS) Nu există deținătorul rețetei viralului şi dacă mâine el ar apărea s-ar schimba ierarhia mondială a topului Forbes.

Fetele trag mai tare ca baietii

29 September 2016

Stai, stai...nu de fiare vorbesc. Nici la muncă sau pe undeva. Cocaină. Pe nas. Fetele trag mai mult, mai tare şi mai des decât băieții. A ajuns un fenomen. Puţine dintre ele o fac asumat sau organizat. E fix ca alcoolul sau masa la club.

Nemuritorii

04 November 2016

Ne-am cunoscut acum 12 ani. Eu eram tânăr pe atunci, mă credeam nemuritor. La fel se credea şi el, deși era doar un pisoi maidanez de o lună. Şi pentru că îi era frig, s-a strecurat la motorul mașinii unui muncitor în construcții.

Sotia mea

21 November 2016

Soția mea o sa fie o tipă mişto. O să fie o d'aia de gătește un pic mai mult de cartofi prăjiți da' rar că e obișnuită să mănânce'n oraş. Pe la restaurante o să comande numa' tartar şi creveți da' de sărbători o să bage jumări, ceafă de porc şi salată de boeuf. O să facă mişto împreună cu mine de raw-vegane...

Fata din aeroport

23 November 2016

Când am plecat duminică seara din Chişinău am observat o fată în aeroport. Stătea să-şi încarce telefonul pe o bancă chiar în fața mea. Părul lung, complet natural şi cărare pe mijloc. Niciun pic de machiaj pe faţă, operații estetice zero. Credeți-mă, mă pricep.

Tarom

07 December 2016

Scriu aceste rânduri într-un avion şi dacă voi le citiți înseamnă că am trăit şi a aterizat cu bine la Otopeni de le-am postat. Am decolat de la Chişinău cu o caşcarabetă d'aia cu elice de la Tarom pe un viscol de nedescris.

La pescuit

19 December 2016

Am ieșit la "deep sea fishing" cu prietenul meu şi barca lui. E mai mult deep ocean fishing la Miami da' cum eu nu ştiu omu' e dispus să mă învețe. Vă explic aici fix cum am înţeles şi eu: Pescuitu' ăsta e cam ca pescuitu' ăla de București.

Fata de la 702

05 January 2017

(sau atunci cand Moșul poartă învelitori de unică folosință) Nu mă alătur din păcate multor acțiuni caritabile care-mi sunt propuse. Am mai explicat de ce. Orfelinatul pe care l-au construit ai mei ne ocupă cam toate resursele.

Baieti de oras si alti penibili

25 January 2017

Probabil că v-aţi săturat de cât m-am legat de fete şi câtă caterincă am făcut de ele. Eu unul cel puţin sunt sătul. E rândul băieților pe care îi văd în jurul meu. Băieții de oraş. Ieşitorii. E bine să dăm o şansă şi fetelor să ştie cu ce au de-a face. Iată câteva categorii:

Fata de oras

16 March 2017

Am văzut-o sâmbătă seară iar. O văd des, căci iese mereu după 12 noaptea şi eu la fel. E tot timpul pe la o masă sau alta. Bea Hugo şi fumează în interior. Scrumează în semnul de "No smoking" după ce îl întoarce invers.

Vedete multe. Oameni putini.

29 May 2017

Nu mă interesează foarte mult puterea. Sunt extrem de interesat de cum este ea exercitată. În toate formele ei de responsabilitate.Nu doar funcționarii de stat şi guvernanții sunt responsabili. Noi toţi suntem. Responsabilitatea noastră este direct proporțională cu puterea.

FMM, Ionute!

12 June 2017

Tocmai am plecat din Cluj, de la TIFF. La aeroport, bucurie mare: am prins aeronavă d'aia pe normalitate, mare, câte trei locuri pe fiecare parte a culoarului, d'aia de face doar 50' până la București.

Virgini in Vama

19 June 2017

Sâmbăta trecută am fost la Vama Veche pentru întâia oară. Virgin cum ar veni. Am fost să filmez pentru sezonul din toamnă al "Băieţi de Oraş" cu prietenii mei Mihai Bendeac, Vlad Dragulin şi Anca Dinicu. Oricum mă amenința de trei ani Bendeac că mă duce în Vamă, iată că a găsit şi forma să mă oblige

Emotii si emoticoane

01 September 2017

Apasă pe "emoji" şi uită-te la "frequently used" adică la "des folosite" sau cum scrie la fiecare acolo.