Best of

Povestea Porcului - Dictionar Urban

22 December 2015

N-o să vorbim despre Scrofa Domesticus, animalul rozaliu, omnivor, domesticit acum 9000 de ani alături de câine şi obligat să trăiască pe lângă casa omului, sacrificat după poftă şi mai des de Crăciun...

virgin

22 December 2015

Anul ăsta se-mplinesc 20 de ani de când am facut sex întâia dată. Da, de futut vorbesc, nu de labă sau ceva virtualo-modern. Aveam 15 ani şi făceam turul Europei cu un autocar plin de adolescenţi. Eu şi alţi trei puşti eram cei mai tineri. 15 ani, toţi virgini...

CURVE-N SIRIA

14 March 2016

Anul acesta se-mplinesc 10 ani de când am fost în Siria. La Damasc. Veneam din Iordania, mai exact din frumosul Amman. Eram în zonă împreună cu băiatul cel mare al ambasadorului Iordaniei la Bucureşti ca să încercăm să vindem lemne. Buşteni.

#diebitchdie

01 June 2016

Fetelor, vă place rău Internetul. Facebook, Instagram, Snapchat. Postați întruna şi sunteţi deseori penibile. Câteva sfaturi pentru a reduce penibilitatea: 1 relationship status. Dacă ţii neapărat să ai unul doar "in a relationship" şi "single" sunt acceptate şi NU dacă le schimbi des.

Madalina Ghenea VS. Doua Lozuri

06 June 2016

Joia trecută am plecat spre Cluj. Aveam două premiere în seara aceea la TIFF. Un lungmetraj (Două Lozuri) şi un scurt (tot film, nu vă gândiți la prostii).

Vis. Realitate. Perspectiva.

11 July 2016

Acum ceva timp vorbeam cu Otravă că multă lume spune că "o să facă un viral" şi cât de greșit e asta. (VIS) Nu există deținătorul rețetei viralului şi dacă mâine el ar apărea s-ar schimba ierarhia mondială a topului Forbes.

Fetele trag mai tare ca baietii

29 September 2016

Stai, stai...nu de fiare vorbesc. Nici la muncă sau pe undeva. Cocaină. Pe nas. Fetele trag mai mult, mai tare şi mai des decât băieții. A ajuns un fenomen. Puţine dintre ele o fac asumat sau organizat. E fix ca alcoolul sau masa la club.

Nemuritorii

04 November 2016

Ne-am cunoscut acum 12 ani. Eu eram tânăr pe atunci, mă credeam nemuritor. La fel se credea şi el, deși era doar un pisoi maidanez de o lună. Şi pentru că îi era frig, s-a strecurat la motorul mașinii unui muncitor în construcții.

Sotia mea

21 November 2016

Soția mea o sa fie o tipă mişto. O să fie o d'aia de gătește un pic mai mult de cartofi prăjiți da' rar că e obișnuită să mănânce'n oraş. Pe la restaurante o să comande numa' tartar şi creveți da' de sărbători o să bage jumări, ceafă de porc şi salată de boeuf. O să facă mişto împreună cu mine de raw-vegane...

Fata din aeroport

23 November 2016

Când am plecat duminică seara din Chişinău am observat o fată în aeroport. Stătea să-şi încarce telefonul pe o bancă chiar în fața mea. Părul lung, complet natural şi cărare pe mijloc. Niciun pic de machiaj pe faţă, operații estetice zero. Credeți-mă, mă pricep.

Tarom

07 December 2016

Scriu aceste rânduri într-un avion şi dacă voi le citiți înseamnă că am trăit şi a aterizat cu bine la Otopeni de le-am postat. Am decolat de la Chişinău cu o caşcarabetă d'aia cu elice de la Tarom pe un viscol de nedescris.

La pescuit

19 December 2016

Am ieșit la "deep sea fishing" cu prietenul meu şi barca lui. E mai mult deep ocean fishing la Miami da' cum eu nu ştiu omu' e dispus să mă învețe. Vă explic aici fix cum am înţeles şi eu: Pescuitu' ăsta e cam ca pescuitu' ăla de București.

Fata de la 702

05 January 2017

(sau atunci cand Moșul poartă învelitori de unică folosință) Nu mă alătur din păcate multor acțiuni caritabile care-mi sunt propuse. Am mai explicat de ce. Orfelinatul pe care l-au construit ai mei ne ocupă cam toate resursele.

Baieti de oras si alti penibili

25 January 2017

Probabil că v-aţi săturat de cât m-am legat de fete şi câtă caterincă am făcut de ele. Eu unul cel puţin sunt sătul. E rândul băieților pe care îi văd în jurul meu. Băieții de oraş. Ieşitorii. E bine să dăm o şansă şi fetelor să ştie cu ce au de-a face. Iată câteva categorii:

Fata de oras

16 March 2017

Am văzut-o sâmbătă seară iar. O văd des, căci iese mereu după 12 noaptea şi eu la fel. E tot timpul pe la o masă sau alta. Bea Hugo şi fumează în interior. Scrumează în semnul de "No smoking" după ce îl întoarce invers.

Vedete multe. Oameni putini.

29 May 2017

Nu mă interesează foarte mult puterea. Sunt extrem de interesat de cum este ea exercitată. În toate formele ei de responsabilitate.Nu doar funcționarii de stat şi guvernanții sunt responsabili. Noi toţi suntem. Responsabilitatea noastră este direct proporțională cu puterea.

FMM, Ionute!

12 June 2017

Tocmai am plecat din Cluj, de la TIFF. La aeroport, bucurie mare: am prins aeronavă d'aia pe normalitate, mare, câte trei locuri pe fiecare parte a culoarului, d'aia de face doar 50' până la București.

Virgini in Vama

19 June 2017

Sâmbăta trecută am fost la Vama Veche pentru întâia oară. Virgin cum ar veni. Am fost să filmez pentru sezonul din toamnă al "Băieţi de Oraş" cu prietenii mei Mihai Bendeac, Vlad Dragulin şi Anca Dinicu. Oricum mă amenința de trei ani Bendeac că mă duce în Vamă, iată că a găsit şi forma să mă oblige

Emotii si emoticoane

01 September 2017

Apasă pe "emoji" şi uită-te la "frequently used" adică la "des folosite" sau cum scrie la fiecare acolo.

Escrocul de pe Tinder e pistol cu apa!

22 February 2022

Adevărații profesioniști sunt băieții noștri din Galați și Brăila.

Binele se face cu zgomot

31 August 2021

Pentru că tot am făcut toată viața pe dos de cum m-au învățat părinții mei.


Warning: Illegal string offset 'path' in /home2/r41283codi/public_html/best_of.php on line 35

Warning: Illegal string offset 'path' in /home2/r41283codi/public_html/best_of.php on line 43

152 de lei

02 March 2022

Sunt zile și întâmplări în viața mea care trebuie povestite. Așa este și cea de ieri.


Warning: Illegal string offset 'path' in /home2/r41283codi/public_html/best_of.php on line 35

Warning: Illegal string offset 'path' in /home2/r41283codi/public_html/best_of.php on line 43

FMM de baba

27 April 2022

Bossilor mă știți ce bulan am pă avioane, n-am zis nimic până acum că deh, sărbători sfinte etc, da' nu mai rezist. Trebuie să vă povestesc!

Traseul unei minuni

18 May 2022

Trăiesc o minune de ceva timp, abia acum pot să vă vorbesc despre ea.


Warning: Illegal string offset 'path' in /home2/r41283codi/public_html/best_of.php on line 35

Warning: Illegal string offset 'path' in /home2/r41283codi/public_html/best_of.php on line 43

Oțelul Galați - Roata se întoarce

31 May 2022

Acum 11 ani Oțelul Galați înregistra cea mai mare performanta a ei: Supercupa României. Atunci cineva lansa o melodie ce avea să devină celebră în pofida versurilor naive, "cea mai tare din Carpați este Oțelul Galați".

Ajutați-mă să-l falimentez pe Țiriac!

01 June 2022

Poate n-o să reușim că e greu tare, dar putem să-l facem măcar mai puțin bogat decât este. Să vă explic: Luna trecută m-a sunat Ion Alexandru Țiriac aka Ion Ion.

Un domn foarte mișto

02 June 2022

Știți de campania de ieri, pe scurt Ion Țiriac și a sa fundație a decis să dubleze toată suma pe care Fundatia Metropolis o strânge prin sms luna iunie.

Daca eram sarac.

09 August 2022

Daca n-aș fi avut bani din familie, daca tatăl meu nu stia atat de bine sa-i faca eram rau de tot. Noroc cu el, ca i-a placut școala mult. Aproape la fel de mult cât NU mi-a plăcut mie.


Warning: Illegal string offset 'path' in /home2/r41283codi/public_html/best_of.php on line 35

Warning: Illegal string offset 'path' in /home2/r41283codi/public_html/best_of.php on line 43

FMM batranete

04 October 2022

Acum ceva ore eram în aeroportul din Los Angeles cu destinația București, via Londra.

Nostradamus

10 October 2022

Ți-ai imaginat vreodată cum e să îți cunoști măcar o mică parte din viitor? Să știi cu siguranță ziua în care vei cunoște o persoană care îți va schimba viața?

Iulica

24 October 2022

La naștere mi-a spus Iulius, după împărat, da' ca un făcut toată lumea îmi zice Iulică. Am crescut fără tată.

Va spun exact cine sunt

09 June 2021

Sunt un băiat cu bani dar fără stil. Îmi place să arăt că am mai mult decât am. Sunt gagicar. Sunt destul de deștept dar nu prea cult.

O poza proasta.

09 November 2022

N-am nici măcar o singură poză bună de duminica trecută. Nici măcar una. Că nu știu să facă.

Halloweenul meu

01 November 2022

Halloweenul meu este tot anul, în fiecare spital din România în care intru și-n care găsesc un nou mod de a mă îngrozi.

Oameni și monștri

29 June 2022

Luna asta am fost la Cluj, la Sports Festival. Am fost cu #spitalepublicedinbaniprivati, cu o parte din ambasadorii fundației la un cross menit să strângă bani pentru fundație.

Sport pentru spitale

17 June 2022

Asta a fost week-end-ul trecut: într-un cuvânt SportsFestival la Cluj. Un festival dedicat sportului care pe lângă meciurile fabuloase de retragere ale lui Horia Tecau și Adrian Mutu au avut activați de inițiere în zeci de sporturi de la handbal la round net, trecând prin scrimă și tot felul.

Nebunia lui Salam

10 January 2023

Aceasta este povestea lui Florin Salam și a lui Nico, un puști de 12 ani.

Adevaratul clan va schimba sistemul

06 January 2023

Am creat cel mai onorabil social club din România sau poate îi spunem chiar clan. Clanul FACEM.

Te urăsc, tata.

01 January 2023

Astăzi de ziua ta, vreau să-ți spun că te urăsc tată. Te urăsc că ai ridicat ștacheta atât de sus. Măcar mama are niște calități imposibile la care nici măcar nu visez să ajung și m-am obișnuit cu asta. Dar tu?

Nu-mi permit mai mult

31 December 2022

Stau mereu la final de an și mă gândesc ce am făcut cu zilele lui. Sau ce n-am făcut. Sau ce am trăit fără vină sau merit.

Al meu Decembrie.

23 December 2022

N-a fost deloc unul ușor, dar vreau să vă povestesc câte ceva. L-am împărțit între filmările la Clanul și pregătirile Miami Bici 2, cu ceva stat după cei trei copii care s-au îmbolnăvit; doi de covid și unul de gripă, de am stat să îi feresc unul de altul prin casă, dacă vă vine să credeți.

Astazi este ziua mea!

07 February 2023

Am exagerat puțin titlul, cât să citiți. Este ziua noastră, a #spitalepublicedinbaniprivati. Am ales să fie astăzi pe 7.02 pentru că totul fac în memoria Lăcrămioarei, fata de la 702.

La Oradea cu maneliștii

30 January 2023

Da, am pus acest titlu și ca să vă fac să citiți dar și pentru că ador să îi agit pe toți corecții cărora li se strepezesc dinții când aud de manele.

PSD + USR + AUR = Love

21 February 2023

Pentru voi, toți cei din clanul FACEM, pentru toți susținătorii #spitalepublicedinbaniprivati nu mai e un secret promisiunea mea: voi renova, voi utila dar voi schimba și sistemul.

PovestEA CLANULui

17 April 2023

Am avut o discuție de curând în DM pe Instagram cu cineva și aș vrea să vă spun câte ceva despre CLANUL, ca să înțelegeți contextul.

Știam că o să te iubesc.

04 April 2023

Știam că o să te iubesc. Nu știam că o să fiu și îndrăgostit de tine.

A trecut legea!

14 March 2023

Astăzi în plenul Parlamentului, la camera deputaților fundațiile care construiesc, renovează sau utileaza spitale de stat și-au câștigat dreptul să recupereze TVA-ul!

Biserica de duminică

06 March 2023

Ieri am fost și eu la biserică ca tot omul duminica. Lipscani, Centru Vechi, sala Rapsodia, spectacol Gașca Zurli, prezidat de pastor Mirela Retegan. E a doua oară când particip la o slujbă de a Mirelei și vreau să vă vorbesc de minunile din sală.

Adevaratii rockstars

07 May 2023

Gândesc de ceva vreme asta dar în seara asta fac publice câteva din aceste gânduri. Seară pentru că este seară la mine în Los Angeles și eu am avut privilegiul de a-l vedea pe Ricky Gervais live la Hollywood Bowl cu al său Armageddon.